Restauranger i Val Thorens

I Val Thorens finns det ett stort utbud av restauranger, både när det gäller pris och kök. Det finns helt enkelt något för alla, även den kräsna, och vad är inte mer njutbart än en härlig måltid efter en hård dag i backen?!
Alla har vi väl sett hur Stig-Helmer i Sällskapsresan "Snowroller" förskräckt får serverat groda i de Schweiziska alperna. Att fransmännen är grodätare är det gärna många som påpekar i olika sammanhäng, men att man ska tvingas äta groda i Frankrike – är en helt annan femma.

I Val Thorens finns ett stort utbud av diverse restauranger av olika typer och prisklasser. Allt från hamburgarhak, till charmiga mysställen och finare krogar. De dryga 70 restaurangerna ligger främst i byn, och det finns någonting för alla smaker.
Det finns de med traditionell fransk mat, utländskt kök, kök specialiserade på det savoyardska köket (tartiflette, fondue, raclette osv).

I backen kan man välja att äta på de olika restaurangerna som ofta serverar mer eller mindre lik mat o form av någon pastarätt, hamburgare, pommes frites, soppa, sandwichs och ibland något lite mer spännande.
Vill man spara in på resekassan kan man dessutom äta medhavd matsäck i så kallade värmestugor eller avnjuta dem i backen vid fint väder.
Det finns drygt 10 restauranger på olika platser i skidområdet, och precis som värmestugorna finns de utplacerade på pistkartan.


Mer information om Restauranger i Val Thorens
Val Thorens har många fantastiska restauranger nere i själva byn. Uppe i backen finns det ett par som har bla god soppa. Och vill även säga mums för hamburgarna med pommes frittes som vi åt mitt på dagen ett par dagar när vi åkte skidor i Val Thorens området. Fantastiskt gott.
Inlagt i databasen 11/25/11 09:53:29

Skriv en kommentar
Val Thorens

Skidåkning i Val Thorens
Transport till Val Thorens
Restauranger i Val Thorens
Nattlivet i Val Thorens
Andra aktiviteter i Val Thorens

Frankrike
Frankrike

Allmänt
Kontaktinformation
Reseinformation