Nattliv i Val Thorens, Frankrike

Även om man inte är en festprisse bör man njuta av i alla fall en eftermiddag på after-ski, det är man väl förtjänt. I Val Thorens finns det både lite lugnare ställen, och de som har rockande live-band. Vill man festa natten lång finns även den möjligheten.


En riktig skidsemester kräver sitt after-ski. Även om man inte vill gå ut varje kväll så får man ju inte den riktiga "alpkänslan" utan att i alla fall en kväll avnjuta en svalkande öl eller värmande choklad till ett mediokert live-band.

Med sina 30 barer och 3 nattklubbar kan både den vilde festprissen och den lite lugnare ölnjutaren hitta ett ställe som passar dem perfekt.
Väljer man att lämna tidigt finns det andra nöjen att spendera kvällen med; promenader i byn, biobesök, träning osv, eller sova för den intensive skidåkaren.

After-ski är för många ett måste på skidsemestern. Att stå och skrika till klassiska rock-låtar, dricka kall öl och vara fullkomligt bekväm att vistas på bar iförd svettigt underställ, det är en speciell känsla med det. Ett av de största after-ski ställena i byn är i hotellet Le Corotels bar Tango som drivs av Langley.

Vill man fortsätta festa natten lång rekommenderas Underground och Malaysia, de slår upp sina dörrar vid ett på natten och har öppet fram till morgonkvisten. De båda klubbarna ligger nära varandra, Underground ligger nedanför after-ski-stället Le Monde, och Malaysia dryga 250 m därifrån.Skriv en kommentar
Val Thorens

Skidåkning i Val Thorens
Transport till Val Thorens
Restauranger i Val Thorens
Nattlivet i Val Thorens
Andra aktiviteter i Val Thorens

Frankrike
Frankrike

Allmänt
Kontaktinformation
Reseinformation